NAŠE DETI V NAHRÁVACOM ŠTÚDIU 2024

25.3.2024 SME BOLI V NAHRÁVACOM ŠTÚDIU…TO BOLA PARÁDA… Žiaci hudobného a literárno-dramatického odboru dnes zažili prácu profesionálov. Spolu s p.uč. Mgr. Tatianou Karlikovou dnes tvorili priamo v profesionálnom nahrávacom štúdiu. A že sa tam cítili ako ryba vo vode, prezrádzajú nasledujúce fotografie. Nechýbala ani chutná odmena za výborne odvedenú prácu. Ďakujeme nahrávaciemu štúdiu Andrej Karlik za spoluprácua už teraz sa tešíme na výsledok dnešnej kreatívnej tvorby. Aby však prekvapenie ostalo prekvapením, viac Vám prezradiť nemôžeme….Dozviete sa už čoskoro….

25.3.2024 SME BOLI V NAHRÁVACOM ŠTÚDIU?❣️…TO BOLA PARÁDA…????

Žiaci hudobného a literárno-dramatického odboru dnes zažili prácu profesionálov. Spolu s p.uč. Mgr. Tatianou Karlikovou dnes tvorili priamo v profesionálnom nahrávacom štúdiu.?? A že sa tam cítili ako ryba vo vode, prezrádzajú nasledujúce fotografie. ?? Nechýbala ani chutná odmena za výborne odvedenú prácu.???

Ďakujeme nahrávaciemu štúdiu Andrej Karlik za spoluprácu??a už teraz sa tešíme na výsledok dnešnej kreatívnej tvorby. ??Aby však prekvapenie ostalo prekvapením, viac Vám prezradiť nemôžeme….?Dozviete sa už čoskoro….??

Similar Posts